Kjersti Hvamb

 

Om kunstneren

Kontaktinformasjon

Balders vei 22, 1344 HASLUM

97195025

kjersti@hvamb.no

http://kjersti.hvamb.no

Vis CV

Akryl på pleksiplater

Jeg maler speilvendt og bakover på baksiden av pleksiplater med akrylmaling.
Bildene ses gjennom den blanke pleksiplaten. Rent praktisk kan det minne om å male akvarell, da jeg ikke har store muligheter for korrigering underveis.

Tematisk forsøker jeg å male bilder som jeg finner malerisk spennende – vha kontraster, strukturer, fargefelt, visuelle elementer osv.  En visuell lek.

Naturen ligger som et abstrakt bakteppe, og gjenkjennelige elementer som himmel, fjell, horisont og vann opptrer ofte i bildene.

Dyre – eller menneskeskikkelser har en sentral plassering i bildene – og de står alene men støtt i landskapet. Ensomhet kan ha mange former. En kan være ensom og alene eller ensom sammen med andre. Det trenger ikke bære i seg noe negativt, det kan gi rom for refleksjon og indre dialog.

Jeg er en aktiv utstiller, og har gjerne flere utstillinger gjennom året. De senere årene har jeg foretrukket å samarbeide med andre kunstnere som representerer helt andre kunstuttrykk når det gjelder utstillinger. Dette gir spennende kontraster, og har en tendens til å forsterke kunstverkene som stilles ut.
Se under Utstillinger på min hjemmeside http://kjersti.hvamb.no for informasjon om pågående og kommende utstillinger.