Medlemsside

Rowen Sivertsenrowen@birchtreeroad.com

Om kunstneren

Juryert medlem i NFUK høst 2019.

I bildene mine, forsyner jeg meg grådig av den mikrobiologiske verden, som jeg elsker (jeg er opprinnelig utdannet biokjemiker). Jeg isolerer elementer fra mikroskopbilder og SEM (scanning electron microscope blider), ofte nedlastet med tillatelse fra forskningssider og kredittert på min nettside – det kan være alt fra salmonella, fotsålen til en gekko, menneskelige hjernesynapser mm. Jeg bruker disse elementer sammen med fotografier jeg har tatt av iskrystaller, sopp, spesielle lyseffekter, vann, geysirer, landskapsbilder mm.  Jeg kombinerer dem til landskap befolket av rare livsformer. Bilder gir tanker på hva scenen dreier seg om, men som oftest er scenen fremstilt av noe helt annet.

I de siste årene, har jeg fokusert på lysinstallasjoner – bildene blir trykket på akrylplater, og montert i spesial-snekrede rammer med ledlys bak bildene, eller i seks-eller fir-kantede bokser.

Jeg bruker også bildene mine i sangvideoer – men det er bokstavelig en annen verden – sangene hører til en Sci. fi. bokserie som heter «Songs of the Zhongzi».
Rediger profil

Kontakt informasjon

rowen@birchtreeroad.com

Kunstverk

Legge til / redigere kunstverk